ȘtiriTop News

Alexander Vlaskamp, noul CEO al MAN Truck & Bus

Alexander Vlaskamp este noul CEO al MAN Truck & Bus SE, înlocuindu-l pe Andreas Tostmann, care va părăsi compania. De asemenea, este plănuit ca Vlaskamp să preia și responsabilitatea pentru achiziții în Consiliul Executiv.

Anterior, Vlaskamp a fost responsabil pentru Vânzări și Marketing al Scania Group. El are mulți ani de experiență în industria vehiculelor comerciale.

Alexander Vlaskamp, noul CEO al MAN Truck & Bus

Printre altele, a lucrat la Scania Germania și Austria ca director de After-Sales (2002-2007) și director general (2012-2017). În perioada 2007-2012, a lucrat la director general la Scania Polonia.

A revenit în Suedia în 2017, când a preluat postul de vicepreședinte senior pentru Vânzări și Marketing al diviziei de camioane. În 2020, Vlaskamp a fost numit în Consiliul Executiv al Scania ca vicepreședinte executiv pentru Vânzări și Marketing.

VEZI ȘI: Totul despre sistemul de camere MAN OptiView (VIDEO)

”Știu bine compania MAN, cu care am lucrat în mai multe proiecte comune. Cunosc produsele excelente MAN și profesionalismul anagajaților. MAN este o companie de tradiție, dar care a parcurs o schimbare radicală în ultimele luni, sub conducerea lui Andreas Tostmann. Vom transforma MAN dinntr-un producător de vehicule comerciale într-un furnizor de soluții inteligente și sustenabile de transport”, a declarat Alexander Vlaskamp, noul CEO al MAN. El va prelua și rolul lui Tostmann în Consiliul Executiv al TRATON.

Din aceeași categorie...

Back to top button