Știri

Alexander Vlaskamp rămâne șeful MAN până în 2029

Consiliile de supraveghere ale MAN și TRATON i-au prelungit anticipat contractul lui Alexander Vlaskamp ca director executiv al MAN Truck & Bus până în noiembrie 2029.

Vlaskamp este responsabil de conducerea MAN Truck & Bus de la sfârșitul anului 2021. Datorită rezultatelor bune obținute, contractul său de director executiv al MAN și membru al Comitetului executiv al TRATON GROUP a fost prelungit pentru încă cinci ani.

”Alexander Vlaskamp și echipa sa au făcut o treabă impresionantă în revenirea MAN pe drumul spre succes. Datorită lui, MAN a devenit o forță motrice cheie în GRUPUL TRATON atunci când vine vorba de tranziția către combustibilii regenerabili și electrificare. Noul camion electric MAN a avut o lansare de mare succes pe piață. MAN s-a impus recent drept lider de piață european pentru autobuze electrice urbane.

Sub conducerea lui Alexander Vlaskamp, MAN este o forță puternică în GRUPUL TRATON. Așa că aștept cu nerăbdare să continuăm să lucrăm împreună pentru transformarea transportului”, a declarat Christian Levin, CEO al TRATON GROUP și președinte al Consiliului de Supraveghere al MAN Truck & Bus SE.

VEZI ȘI: MAN TGX 18.520, ales Sustainable Truck of the Year 2024

Alexander Vlaskamp este Chief Executive Officer al MAN Truck & Bus SE și membru al Comitetului Executiv al TRATON GROUP de la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Anterior, Vlaskamp lucrase pentru Scania în Germania și Austria ca Director Post-Vânzare (2002-2007) și director general (2012-2017). Între acestea, a fost director general la Scania Polonia.

S-a mutat la sediul Scania din Suedia în 2017, unde și-a asumat inițial responsabilitatea pentru afacerea cu camioane la nivel global. Mai târziu, a devenit membru al Comitetului Executiv Scania responsabil cu vânzări și marketing.

Din aceeași categorie...

Back to top button