TehnologieTop News

Allison Transmission prezintă noua axă electrificată eGen Power la Interschutz 2022

Allison Transmission prezintă noua axă electrificată eGen Power la Interschutz 2022, care are loc la Hanovra, în perioada 20 – 25 iunie.

Emergency One, un producător britanic de vehicule de pompieri și salvare, a integrat noua axă electrificată eGen Power 100D în noua platformă E1 EV0 pe un șasiu MAN TGM și prezintă vehiculul pentru prima dată, în colaborare cu Allison, la Interschutz 2022, cel mai important târg comercial axat pe servicii și vehicule de pompieri, salvare și protecție civilă.

Allison Transmission prezintă noua axă electrificată eGen Power la Interschutz 2022

Noua axă electrificată eGen Power este o soluție este o soluție de înaltă inginerie și complet integrată care elimină multe dintre ineficiențele punților electrice concurente, concepută pentru a înlocui sistemele tradiționale de propulsie ale camioanelor și autobuzelor de mare tonaj. eGen Power este compatibilă cu actualul cadru al camioanelor.

Acest lucru este realizat prin proiectarea și ambalarea compactă a acesteia.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz eActros LongHaul va fi prezentat în septembrie

Avantajele în materie de performanță și eficiență se traduc direct în cicluri de funcționare cu gamă largă, creșterea capacității de autonomie sau reducerea dimensiunii pachetului de baterii pentru camionul electric, optimizând valoarea economică livrată utilizatorului final.

eGen Power 100D cu două motoare

eGen Power 100D dispune de două motoare electrice complet integrate, fiecare capabil să genereze o putere continuă de peste 200 de kilowați, cu o putere maximă combinată de 648 de kilowați, o cutie de viteze cu două trepte, un răcitor de ulei și pompe.

A fost proiectată pentru capacități bune de pornire și de urcare, viteză mare și eficiență ridicată. Acest lucru permite vehiculelor de pompieri și de salvare să ofere performanțe și fiabilitate de neegalat, accelerație ridicată și manevrabilitate excelentă.

Din aceeași categorie...

Back to top button