Camioane

Allison Transmission a prezentat primul sistem electric de propulsie complet integrabil pentru vehiculele comerciale

În cadrul expoziției Advanced Clean Transportation (ACT), Allison Transmission, lider mondial în soluțiile de propulsie pentru vehicule comerciale medii și grele, a prezentat noua serie AXE.

Sistemul dezvoltat pentru noua serie AXE este unul dintre cele mai puternice versiuni electrificate dedicate autocamioanelor medii și grele.

Allison Transmission a prezentat primul sistem electric de propulsie complet integrabil pentru vehiculele comerciale

Sistemul electric este unul complet și poate fi integrat pe diverse modele. În plus, seria AXE include în varianta de bază motoarele electrice, cutia de viteze cu două trepte, răcitoarele cu ulei, pompele și sistemul electronic de control.

„Cu peste 100 de ani de a deveni lider al inovării, Allison conduce transformarea industriei de vehicule comerciale cu soluții de propulsie electrică”, a declarat David S. Graziosi, Președinte și CEO Allison Transmission.

VEZI ȘI: BGL continuă lupta împotriva cartelului de camioane

„Seria AXE reprezintă prima din segmentul său care oferă dimensiuni compacte, dar și o structură simplă pentru a putea fi integrată la nivelul cât mai multor echipamente”, a completat oficialul Allision Transmission.

Noua serie pregătită de cei de la Allison Transmission include unul sau două motoare electrice extrem de generoase în ceea ce privește puterea generată și o transmisie cu două trepte. O axă cu două motoare propune o putere continuă de 536 de cai putere și o valoare maximă de putere de până la 738 de cai. Există posibilitatea comandării și a unei axe tandem, iar în acest caz, sistemul poate suporta 100% din cuplul motor generat în momentul recuperării energiei la frânare.

Din aceeași categorie...

Back to top button