Camioane

Ampatamente mai mari și cabine de dormit pentru DAF XD cu motor PX-7

Modelul DAF XD cu motor PACCAR PX-7 de 6,7 litri este acum disponibil cu ampatamente de până la 6,9 metri și o suită completă de cabine, inclusiv Sleeper Cab și Sleeper High Cab.

Datorită caracteristicilor de top privind siguranța activă și pasivă, vizibilitatea directă și indirectă sau confortul șoferului, DAF XD este o alegere excelentă în segmentul de distribuție de 19 tone.

Ampatamente mai mari și cabine de dormit pentru DAF XD cu motor PX-7

El poate fi echipat cu economicul motor PACCAR MX-11 (300-450 CP) și, pentru aplicațiile de până la 19 tone, și cu motorul mai mic PACCAR PX-7 de 6,7 litri. Cel din urmă este mai ușor cu 600 kg și este disponbil în versiuni de la 230 până la 310 CP. Modelul este disponibil deja în versiuni șasiu 4×2, iar cele 6×2 vor urma ulterior.

Pe lângă versiunea XD cu motor PX-7 și cabină de zi, deja disponibilă, DAF a adăugat în portofoliu cabinele de dormit Sleeper Cab și Sleeper High Cab. Ambele oferă mai mult spațiu și confort șoferului, făcând posibile rutele de distribuție de mai multe zile. Cabinele sunt echipate cu un pat cu lățime de 70 cm și cu salteaua confortabilă de la modelul XF.

VEZI ȘI: Test cu noua generație DAF XD: Control total

Toate cabinele lui XD oferă o accesibilitate superioară și o gamă foarte largă de ajustări ale scaunului șoferului și volanului. Designul optim al părții frontale a șasiului, suspensiei cabinei și suspensiei punții spate îmbunătățesc confortul în mers și manevrabilitatea.

Un plus de confort pentru șofer este asigurat și de noile ampatamente foarte lungi. Cu lungimi de până la 6,9 metri, acestea sunt ideale pentru aplicații de distribuție de mărfuri voluminoase, dar relativ ușoare, către magazine.

Din aceeași categorie...

Back to top button