ParcariȘtiri

Anchetă privind lipsei locurilor de parcare pentru camioane din zona Kent

Un deputat de Dover solicită deschiderea unei anchete în privința lipsei locurilor de parcare pentru camioane din zona Kent.

Natalie Elphicke, deputat de Dover, a declarat că toate camioanele care călătoresc prin port sunt „inima economiei naționale, și totuși, nu există destule parcări pentru a face față cererii”.

Anchetă privind lipsei locurilor de parcare pentru camioane din zona Kent

Deputatul a adăugat că „a-ți face timp pentru o astfel de dezbatere nu este pur și simplu o problemă pentru oamenii din Kent, ci pentru inima economică a națiunii în ansamblul său.”

VEZI ȘI: Mai multe case din Kiruna au fost relocate cu ajutorul camioanelor Volvo

În 2017, guvernul a blocat proiectul care prevedea construcția unei parcări pentru camioane de mari dimensiuni în West Stanford. Și de atunci, statul încă nu a sugerat alte locații sau soluții alternative la problema parcării. Această discuție a început ca urmare a barierelor metalice amplasate pe M20.

„După discuțiile cu guvernul și partenerii noștri din forumul de rezistență Kent, putem confirma că bariera de oțel de pe M20 va fi înlăturată acum”, a declarat un purtător de cuvând al departamentului care se ocupă de autostrăzile din Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button