Dakar RallyȘtiri

Andrey Karginov câștigă Dakar Rally 2020 și aduce a 17-a victorie pentru Kamaz-Master

A 42-a ediție a Dakar Rally a fost câștigată de Andrey Karginov, care a adus cea de-a 17-a în cel mai dificil rally-raid pentru echipa Kamaz-Master.

Prima ediție desfășurată în Arabia Saudită a fost una dificilă pentru toți concurenții, iar la finalul celor 12 zile de concurs, Dakar Rally 2020 a fost câștigat la clasa camioanelor de Andrey Karginov (Kamaz-Master).

Andrey Karginov câștigă Dakar Rally 2020 și aduce a 17-a victorie pentru Kamaz-Master

Pilotul rus a triumfat alături de navigatorul Andrey Mokeev și mecanicul Igor Leonov. Cei trei au concurat pe un camion Kamaz, iar în urma victoriei de astăzi, producătorul rus își trece în cont a 17-a victorie din istorie.

Pe locul secund al ediției din acest an a terminat Anton Shibalov, tot pe un camion Kamaz. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Siarhei ZIavovich, belarusul aflându-se la bordul unui Maz.

Aceasta a fost prima ediția a Dakar Rally in Arabia Saudită, iar în următorii cinci ani, cea mai dificilă competiție de rally-raid se va desfășura pe traseele din statul aflat în Orientul Mijlociu.

VEZI ȘI: Acțiune de control a traficului de mărfuri periculoase pe A 2 în Germania

Ediția din acest an a Dakar Rally 2020 a putut fi urmărită zilnic pe Infotrucker. Rapoartele din toate zilele de concurs pot fi accesate aici.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button