Dakar RallyȘtiri

Andrey Karginov câștigă penultima etapă a Dakar Rally 2020

Ediția din acest an a Dakar Rally a fost una dominată de echipa Kamaz-Master, dar mai ales de pilotul Andrey Karginov.

Alături de navigatorul Andrey Mokeev și de mecanicul Igor Leonov, pilotul rus Andrey Karginov și-a trecut în cont șase victorii de etapă.

Andrey Karginov câștigă penultima etapă a Dakar Rally 2020

Karginov câștigă și penultima etapă a Dakar Rally și se află la un pas să devină câștigătorul ediției din acest an. În clasamentul acestei zile, următoarele două locuri au fost adjudecate tot de piloții Kamaz-Master.

Locul al doilea a fost ocupat de Dmitry Sotnikov,, iar pe ultima treaptă a podiumului a terminat Anton Shibalov. Eduard Nikolaev încheie etapa a 11-a pe locul al patrulea, în timp ce belarusul Viazovich de la Maz-Sportauto termină al cincilea.

În clasamentul general provizoriu, Andrey Karginov se află pe pirmul loc cu un avans de aproape 40 de minute față de coechipierul său Shibalov.

VEZI ȘI: O nouă triplă pentru echipa Kamaz-Master la Dakar Rally 2020

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Siarhei Viazovich, acesta având un avans confortabil de aproape o oră față de Dmitry Sotnikov, ocupantul locului al patrulea.

Ultima zi a Dakar Rally 2020 a programat o etapă mai scurtă de doar 447 de kilometri, jumătate dintre aceștia fiind cronometrați. Prima ediție din Arabia Saudită se va încheia în orașul Qiddiya.

Din aceeași categorie...

Back to top button