Andrey Karginov câștigă penultima etapă a Dakar Rally 2020

Andrey Karginov câștigă penultima etapă a Dakar Rally 2020

Ediția din acest an a Dakar Rally a fost una dominată de echipa Kamaz-Master, dar mai ales de pilotul Andrey Karginov.

Alături de navigatorul Andrey Mokeev și de mecanicul Igor Leonov, pilotul rus Andrey Karginov și-a trecut în cont șase victorii de etapă.

Karginov câștigă și penultima etapă a Dakar Rally și se află la un pas să devină câștigătorul ediției din acest an. În clasamentul acestei zile, următoarele două locuri au fost adjudecate tot de piloții Kamaz-Master.

Locul al doilea a fost ocupat de Dmitry Sotnikov,, iar pe ultima treaptă a podiumului a terminat Anton Shibalov. Eduard Nikolaev încheie etapa a 11-a pe locul al patrulea, în timp ce belarusul Viazovich de la Maz-Sportauto termină al cincilea.

În clasamentul general provizoriu, Andrey Karginov se află pe pirmul loc cu un avans de aproape 40 de minute față de coechipierul său Shibalov.

VEZI ȘI: O nouă triplă pentru echipa Kamaz-Master la Dakar Rally 2020

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Siarhei Viazovich, acesta având un avans confortabil de aproape o oră față de Dmitry Sotnikov, ocupantul locului al patrulea.

Ultima zi a Dakar Rally 2020 a programat o etapă mai scurtă de doar 447 de kilometri, jumătate dintre aceștia fiind cronometrați. Prima ediție din Arabia Saudită se va încheia în orașul Qiddiya.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.