Anglia planuieste constructia unei parcari securizate la Calais

Anglia planuieste constructia unei parcari securizate la Calais

Theresa May, secretar de stat a vorbit in Parlamentul Marii Britanii despre nevoia constructiei unei parcari securizate pentru a face fata haosului din Calais si a proteja camioanele britanice de atacurile imigrantilor ilegali.

Acesta parcare va oferi o zona de asteptare sigura pentru 230 vehicule – echivalentul a unei cozi de aproximativ 2 km, a declarat aceasta in cadrul discursului sau din Parlament.

Intre 21 iunie si 11 iulie mai mult de 8.000 de incercari a imigrantilor ilegali au fost interceptate cu succes in porturile juxtapuse din Franta, prin eforturile comune ale autoritatilor franceze si britanice. Ea a mai declarat, ca aproximativ 7% din amenzile emise anul trecut pentru depistarea de pasageri clandestini in camion au fost primite de soferii britanici, ceea ce poate afecta mai departe activitatea companiilor de transport care pierd cumulat anual aproximativ 10 milioane de euro.

Anglia planuieste constructia unei parcari securizate la Calais

Guvernul Marii Britanii a alocat pana in prezent 6 milioane de lire sterline dintr-un total de 20 de milioane de lire pentru a imbunatatii securitatea in porturile sale juxtapuse in nordul Frantei. Constructia viitoare parcari de camioane este prevazuta sa incepa in viitorul apropiat.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker