Breaking News

Anis Amri, principalul suspect al atacului de la Berlin anihilat în Italia

Anis Amri, tunisianul bănuit că a comis atacul de la târgul de Crăciun din Berlin, a fost anihilat de poliția italiană la Milano.

Potrivit Reuters, Anis Amri, principalul suspect în atacul de la Berlin de pe 19 decembrie 2016, ar fi fost împuşcat de poliţia din Italia la Milano.

Anis Amri, principalul suspect al atacului de la Berlin anihilat în Italia

Dramaticul schimb de focuri a avut loc în Sesto San Giovanni, în această dimineață, în jurul orei 3:00 (ora Italiei). O simplă rutină a unui agent de poliție s-a transformat în doar câteva minute într-un scenariu complet diferit.

La un control de rutină efectuat de poliția din Milano care patrula, un barbat cu vârsta între 20 și 30 de ani a fost oprit de mașina de poliție. În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a scos un pistol și a tras spre mașina de poliție, rănindu-l în piept pe unul din agenți.

Apoi, acesta a încercat să fugă. Colegul polițistului rpnit a reacționat imediat, rănindu-l mortal pe agresor. Agentul rănit se află în stare gravă, însă viața nu pare să-i fie pusă în pericol.

Înainte să tragă, suspectul a strigat “Allah Akbar”.

Din informațiile apărute în presa italiană, se pare că barbatul împuscat mortal de poliția milaneză este Anis Amri, principalul suspect al atacului de la Berlin de luni seară.

Știre în curs de actualizare…

Anis Amri, principalul suspect al atacului de la Berlin anihilat în Italia

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button