Aniversare pentru Unimog și Clasa G, cele mai dure vehicule de off-road

Aniversare pentru Unimog și Clasa G, cele mai dure vehicule de off-road

Vehiculele capabile să străbată cele mai dure regiuni și suprafețe sunt cele care de-a lungul timpului au venit cu soluții tehnice de top. Iar Mercedes-Benz are două astfel de modele în gamă.

Pentru pasageri, Mercedes-Benz defilează cu Clasa G, în timp ce în sectorul vehiculelor comerciale, Unimog este vedeta nemților. Anul acesta, Clasa G aniversează 40 de ani de la debut, în timp ce versatilul Unimog împlinește 70 de ani.

Iar pentru ca lucrurile să fie cu adevărat interesante, nemții au luat câte un exemplar din fiecare și le-au pus la treabă pentru o ședință foto ca la carte.

VEZI ȘI: Propuneri de modificare a Codului Rutier din Germania

De-a lungul timpului, atât Clasa G, cât și Unimog au impresionat prin capacitățile lor în off-road, iar vreme îndelungată au reușit să depășească obstacole care păreau imposibil de înfruntat.

Ba mai mult, ambele modele au devenit staruri de cinema: fanii le-au putut admira în peliculele Jurassic World din 2015 și Transformers: the last Knight din 2017.

Cel mai nou Clasa G a fost prezentat în urmă cu un an în cadrul Salonului Auto de la Detroit în prezența lui Arnold Schwarzenegger. Actorul de la Hollywood deține un Clasa G, iar în trecut, un Unimog s-a aflat în garajul acestuia.

În viitorul apropiat, Mercedes-Benz va organiza o serie de evenimente speciale pentru promovarea celor două modele dedicate ieșirilor în off-road. Dar până atunci, vă invităm să aruncați o privire peste galeria foto pregătită de nemți în compania celor două modele.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.