Dakar RallyȘtiri

Anton Shibalov câștigă o nouă etapă în Dakar Rally 2021

Anton Shibalov câștigă o nouă etapă în Dakar Rally 2021. Ziua a 11-a a fost prima în care liderul Dmitry Sotnikov nu a prins podiumul.

Dakar Rally 2021 se apropie de final. Ziua a 11-a a măsurat 598 de kilometri, iar concurenții înscriși au pornit din Alula și au încheiat în Yanbu. La clasa dedicată camioanelor, lucrurile sunt aproape încheiate.

Anton Shibalov câștigă o nouă etapă în Dakar Rally 2021

Dmitry Sotnikov rămâne lider, în ciuda faptului că astăzi a pierdut 7 minute față de concurentul de pe locul secund în clasamentul general provizoriu, și a încheiat pe poziția a cincea a zilei.

Anton Shibalov este câștigătorul etapei a 11-a, rusul trecându-și în cont a doua victorie de etapă din Dakar 2021. Locul secund al zilei a fost adjudecat de Airat Mardeev, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat belarusul Aliaksei Vishneusik de la Maz-Sportauto.

Andrey Karginov, câștigătorul Dakar 2020, încheie ziua pe locul al patrulea, iar Martin Macik, câștigătorul etapei de ieri a terminat al șaselea. La fel ca în majoritatea etapelor din acest an, cel mai bine clasat veteran a fost Ales Loprais (locul al optulea).

VEZI ȘI: O nouă victorie de etapă pentru Martin Macik. Cehul se impune în ziua a zecea a Dakar 2021

În clasamentul general provizoriu, Dmitry Sotnikov are un avans de 40 de minute în fața lui Shibalov. Mardeev se află la peste 70 de minute în spatele liderului, în timp Martin Macik și Ales Loprais fac schimb de locuri la general. Așa cum deja ne-am obișnuit, podiumul este ocupat în totalitate de camioanele Kamaz.

Din aceeași categorie...

Back to top button