AnvelopeȘtiri

Anvelopa Michelin X MultiWay 3D pentru camioane disponibila si in Romania

Lansata pe pietele europene inca din luna aprilie a lui 2011, anvelopa polivalenta Michelin X MultiWay 3D, destinata autovehiculelor comerciale a fost prezentata oficial si in Romania. Astfel, prin introducerea pe piata a acestei noi game de anvelope, Michelin face un pas important in ceea ce priveste cresterea cotei de piata.

Potrivit reprezentantilor Michelin, anvelopa X MultiWay 3D este prima gama de anvelope pentru traficul regional care ajuta la economisirea energiei, reducand costurile de operare ale autovehiculului cu pana la 25%. Totodata, X MultiWay 3D aduce pentru prima data in gama Michelin anvelopa de directie cu marcaje M + S datorita noilor Michelin Durable Technologies.

Anvelopa Michelin X MultiWay 3D pentru camioane disponibila si in Romania

Vorbim despre versatilitate foate mult iar camioanele sunt utilizate tot mai mult pentru tipuri diferite de transport. Clientii au astfel nevoie de un produs care sa le serveasca la fel pentru toate tipurile si conditiile de drum. Totodata, MultiWay 3D aduce si cel mai mic cost de operare pentru utilizarea regionala”, a declarat Arnaud Potiron, director comercial pentru anvelope de camion pentru Michelin in România si Balcani.

Noua gama de anvelope de camion de la Michelin vine in piata cu o noutate in segmentul ei: contine doua produse distincte, astfel ca pentru puntea fata a camionului a fost construit produsul special X MultiWay 3D XZE in timp ce pentru puntea spate sunt utilizate anvelopele X MultiWay 3D XDE.

Chiar daca noua anvelopa pentru directie, X MultiWay 3D XZE, dezvoltata de producatorul francez este mai lata fata de predecesoarea ei, aceasta are o rezistenta la rulate mai mica. Acest lucru a fost posibil datorita noii tehnologii de fabricare, secretul fiind in structura interioara a anvelopei. Noua gama de anvelope raspunde noilor normele europene de etichetare a pneurilor votate si prezentate anul trecut in cadrul targului de la Hanovra. Noua gama de anvelope X MultiWay 3D este disponibila si in sistemul de “inchiriere” a anvelopelor pe care Michelin il are.

Prin introducerea pe piata a acestei anvelope polivalente si complete din punct de vedere tehnic, Michelin nu a facut decat sa-si cladeasca strategia pe viitor, in raport cu piata de materie prima. In mod evident, productia unei astfel de game de anvelope pe viitor poate aduce avantaje majore.

Din aceeași categorie...

Back to top button