Anvelopa Pirelli ST:01 Base pentru remorci și semiremorci

Anvelopa Pirelli ST:01 Base pentru remorci și semiremorci

Pirelli a prezentat în cadrul Reifen 2014 anvelopa Pirelli ST:01 Base pentru remorci și semiremorci, destinat transportului pentru distanțe medii și lungi.

Pirelli și marca asociată Formula a completat în 2013 variantele existente pentru remorci și semiremorci: ST:01 Neverending și Formula Trailer.

Anvelopa Pirelli ST:01 Base pentru remorci și semiremorci

Pirelli ST: 01 Neverending a fost prima anvelopă cu rating AA pe eticheta europeană, referitoare la rezistența la rulare și aderența pe teren umed.

De asemenea, este cel mai bun produs Pirelli în clasele de pneuri pentru remorci și semiremorci atunci când vine vorba de resapare.

Referitor la Formula Trailer, acestea sunt proiectate pentru a menţine o ţinută de drum optimă şi frânare precisă pe partea din spate a vehiculului, chiar şi în condiţii de umiditate, cu ajutorul modelului celor patru canale longitudinale în zigzag de-a lungul benzii de rulare.

Cu ST:01 Base, Pirelli acoperă cerinţele fiecărui tip de transportator: pentru cei care doresc să-şi acopere investiţiile iniţiale, fără să compromită tehnologia premium şi standardele de calitate, dar şi pentru cei care pun accentul pe distanţa de rulare şi resapabilitatea, argumentul decisiv fiind durata de viaţă a anvelopei.

Alţii prioritizeaza costurile de transport, urmărind o rezistenţă scăzută la rulare şi durabilitate.

Pirelli ST:01 Base este construit pe aceleaşi principii ale Seriei 01: profil inovator, materiale şi structuri care permit rezistenţa scăzută la rulare, ajutând la economisirea carburantului şi energiei, protejând în acelaşi timp şi mediul înconjurător.

La protecţia mediului contribuie şi nivelul redus de zgomot, precum şi absenţa uleiurilor aromatice (HAOF) din compoziţia anvelopelor.

Structura şi compuşii ST:01 Base au fost proiectaţi pentru a optimiza uzură, extinzând durata de viaţă, păstrând stabilitatea şi siguranţa pe toate tipurile de drumuri, inclusiv autostrăzi şi artere principale.

Noile anvelope sunt disponibile în două versiuni: R pentru utilizare regională şi H pentru autostrăzi.

Banda de rulare a ST:01 Base este patentată Pirelli, oferind rezistenţă scăzută la rulare şi consum redus de combustibil. Canalele centrale prezintă un design unic care controlează deformarea anvelopei şi reduce rezistenţa la rulare.

Banda de rulare a fost construită pentru a menţine o uzură uniforma, în timp ce modelul în zigzag asigură expulsia eficientă a pietrelor sau altor obiecte. În acelaşi timp, anvelopa rezistă mai bine impactului lateral sau altor surse de stres.

Noul ST:01 Base garantează un şofat confortabil, dar şi forta şi flexibilitate, mulţumită materialelor folosite pentru talon şi tehnologiei HBW (Hexa Bead Wire).

Talonul ranforsat (protejat printr-o margine metalică) creşte rezistenţa la impactul lateral, chiar în cazul unor condiţii extrem de severe, iar cu ajutorul HBW se obţin stabilitate termala, durabilitate, dar şi o îmbunătăţire semnificativă în ceea ce priveşte resapabilitatea.

ST:01 Base este disponibil în dimensiunile 385/65 R22.5 şi 385/55 R22.5. Este cotat A în ceea ce priveşte frânarea pe umed şi B privind eficienţa energetică, zgomotul extern ajungând la 73 dB, în linie cu normele Uniunii Europene.

Follow #infotrucker