Anvelope

Noua anvelopă Prinx Chengshan DR606 pentru axa motoare a fost certificată TÜV SÜD

Producătorul chinez Prinx Chengshan, care deține în portofoliu gamele de anvelope Austone, Fortune și ChengShan, a primit certificarea TÜV SÜD pentru noua sa anvelopă DR606 pentru axa motoare și noua anvelopă AR603 pentru toate pozițiile.

Noua anvelopă Prinx Chengshan DR606 pentru axa motoare a fost testată în principal pentru cele patru caracteristici speciale, respectiv frânare pe suprafață umedă, zgomot la rulare, rezistența la rulare și robustețe – trecând direct aceste criterii. Este prima anvelopă de la Prinx Chengshan care primește această certificare.

Noua anvelopă Prinx Chengshan DR606 pentru axa motoare a fost certificată TÜV SÜD

„Cooperarea cu TÜV SÜD Product Service GmbH este foarte importantă pentru noi, în calitate de filială europeană a Prinx Chengshan, pentru a efectua o testare neutră și de foarte bună calitate a produselor noastre de anvelope în conformitate cu cele mai înalte standarde TÜV și pentru a ne orienta produsele în mod specific către piața europeană. Dacă anvelopele noastre trec testul TÜV, acest lucru reprezintă imediat o dovadă a calității și performanței lor”, spune Thomas Wohlgemuth, directorul general al Prinx Chengshan Tire Europe.

Anvelopa Prinx Chengshan DR606 a fost concepută pentru axa motoare și face parte din noua serie de anvelope de camion pentru traficul regional și internațional. Aceasta oferă „un kilometraj de primă clasă, durabilitate și reșapare excelentă”, potrivit producătorului de anvelope.

VEZI ȘI: Goodyear duce gestionarea anvelopelor pentru flote la următorul nivel

„Suntem foarte mulțumiți de faptul că anvelopa DR606 pentru axa motoare a fost certificată TÜV SÜD din Germania, renumit și râvnit la nivel internațional. Pentru noi, în calitate de companie internațională, aceasta reprezintă atât o piatră de hotar, cât și o dovadă a calității excepționale a anvelopelor noastre”, a adăugat Wohlgemuth.
În plus, anvelopa impresionează prin performanțe bune în toate anotimpurile și oferă o tracțiune excelentă pe drumuri uscate, umede și înzăpezite, datorită designului benzii de rulare „Cap & Base”, asigurând în același timp un consum redus de combustibil datorită rezistenței optimizate la rulare.

De asemenea, Prinx Chengshan a primit certificare TÜV SÜD și pentru noua anvelopă AR603 pentru toate axele.

Certificarea TÜV SÜD creează încredere în produs

TÜV reprezintă siguranță, fiabilitate, neutralitate și un standard de calitate foarte ridicat. Companiile primesc certificarea pentru produsele și instalațiile lor de producție în urma unor teste voluntare bazate pe reglementările de testare și certificare TÜV.

Astfel, certificarea TÜV SÜD oferă oportunități de dezvoltare sporite pentru piața europeană producătorului chinez de anvelope, deoarece este percepută și acceptată în consecință de către piață și creează încredere în produs.

Modelul DR606 este dezvoltat în China și Europa, iar producția are loc în Thailanda.

Din aceeași categorie...

Back to top button