Anvelopele de camion Goodyear Dunlop pe primele trei locuri in Austria

anvelopele de camion goodyear Dunlop

Membrii Asociatiei Specialistilor in Anvelope din Austria (VRÖ) au votat marcile Dunlop, Goodyear si Fulda pe locurile intai, doi si trei la categoria anvelope de camion, la Gala Premiilor VRÖ.

Astfel, anvelopele de camion Goodyear Dunlop au ocupat intregul podium de la aceasta sectiune. Premiile VRÖ au fost decernate producatorului de anvelope si pentru sprijinul efectiv oferit dealerilor in ultimii doi ani de zile. Presedintele VRÖ, James Tennant, a inmanat premiile companiei Goodyear Dunlop cu ocazia „Zilei Anvelopei” VRÖ, organizata in cadrul expozitiei AutoZum din Salzburg, la sfarsitul lunii ianuarie 2014.

Suntem incantati sa primim aceasta tripla distinctie din partea breslei specialistilor in anvelope din Austria. Faptul ca Goodyear a ajuns de asemenea numarul 1 la categoria anvelope de camion si la editia din 2013 a Premiilor VRÖ, arata satisfactia pe termen lung a partenerilor nostri. Acesta este un succes ce tine de buna colaborare a tuturor echipelor de pe segmentul anvelopelor de camion care ne-au sustinut constant in demersurile noastre, a declarat Helmut Perner, Director de Vanzari Anvelope de Camion la Goodyear Dunlop Tires Austria GmbH.

Anvelopele de camion Goodyear Dunlop pe primele trei locuri in Austria

Premiile VRÖ acordate industriei de anvelope sunt decernate o data la doi ani in baza unor chestionare completate de distribuitorii de anvelope, membrii ai asociatiei. Printre criteriile de evaluare se numara calitatea produselor, viteza de livrare, expertiza agentului de vanzari, politicile de pret si disponibilitatea tuturor dimensiunilor de anvelope.

Marca Goodyear a castigat anterior locul intai la categoria anvelope de camion, premiul fiind inmanat la Gala Premiilor VRÖ din 2013.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker