AnvelopeInfoTech

Hankook Tire a lansat două anvelope concept

Combinația de tehnologii avansate Hankook Tire și modelele hiper-funcționale de talpi de încălțăminte Vibram a dat naștere unor concepte de anvelope pentru off-road și unor pantofi de sport mai puțin convenționali.

Inspirație reciprocă pentru inovare progresivă, cam asta iese atunci când doi producători importanți cu viziune decid să colaboreze. Și asta s-a întâmplat și în cazul Hankook Tire și Vibram.

Prin combinarea punctele tehnologice forte semnificative și a stilurilor autentice ale celor două companii, colaborarea a împins limitele de performanță în ambele industrii, astfel că au luat naștere nisște concepte interesante de anvelope futuriste și încălțăminte.

Hankook Tire a lansat două anvelope concept

Companiile Hankook și Vibram par să se potrivească în mod natural, amândoi au peste 70 de ani de experiență și succes, dispun de rețele de distribuție la nivel mondial, și au acumulat în mod constant recunoașteri pentru inovare în domeniile lor de activitate. Și, peste toate, ambele companii sunt specializează în furnizarea tracțiune superioară. Cu un impresionant trecut în cercetare și dezvoltarea de materiale de calitate superioară, cele două companii au stabilit continuu noi repere de performanța și design.

În cadrul cooperării strategice, Hankook a utilizat pentru cel mai recent concept de anvelope de off-road design-ul hiper-funcțional Vibram, în același timp Vibram a integrat tehnologiile anvelopelor sud-coreene de ultimă generație în ofertele sale de încălțăminte.

Astfel, au fost lansate cinci noi produse despre care puteti citi în ediția de noiembrie a revistei infoTrucker.

Până atunci însă, poți descărca revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau poți intra pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button