Anvelopele Conti Coach și Conti CityPlus testate de clienți

Anvelopele Conti Coach și Conti CityPlus

A treia generație de anvelope Continental pentru transportul de pasageri, Conti Coach și Conti CityPlus, răspunde nevoilor de confort, rentabilitatea și siguranța ale clienților.

Gamele Conti Urban, Conti CityPlus și Conti Coach acoperă toate domeniile de utilizare, de la servicii orășenești regulate la transporturi regionale din segmentul de transporturi pe distanțe lungi. Fiecare tip de anvelopă a fost conceput pentru un uz specific, astfel încât să îndeplinească nevoile și necesitățile consumatorului.

Conti CityPlus HA3 au fost create special pentru transporturile regionale și asigură exact ceea ce se cere de la ele în acest segment dificil și în creștere. Această anvelopă, dezvoltată pentru toate axele, este acum disponibilă la dimensiunea 295/80 R22,5. Se distinge prin excelentele sale capacități de manipulare și aderență pe drumuri umede, perioadă lungă de viață și uzură uniformă. Solidele caneluri 3D asigură aderență suplimentară și performanțe de frânare consistente pe toată perioada de viață a anvelopelor.

Anvelopele Conti Coach și Conti CityPlus testate de clienți

Pentru transporturile pe distanțe lungi, Conti Coach HA3 este disponibilă pentru toate axele la dimensiunile 295/80 R 22.5 și 315/80 R 22.5. Mulțumită compusului folosit la calea de rulare, conceput special pentru transporturile de pasageri, și designului de profil cu caneluri solide 3D pentru aderență, aceste anvelope oferă siguranță maximă și comfort optim precum și rezistență îmbunătățită la rulare. Pe drum, Conti Coach HA3 asigură o bună aderență longitudinală și transversală, stabilitate direcțională și precizie la condus, precum și excelente performanțe pe drum umed pe toată perioada sa de viață, mulțumită tehnicii bazate pe caneluri.

În segmentul de transporturi de pasageri, mereu în creștere, companiile de autocare se confruntă cu o concurență de nivel internațional, mai ales în domeniul transporturilor pe distanțe lungi. Pentru aceștia cele mai importante aspecte sunt confortul pasagerilor, siguranța și rentabilitatea, de la consumul eficient de combustibil la capacitatea de reșapare toate aceste caracteristici fiind oferite de anvelopele Continental pentru autocare, declară Constantin Batsch, vice-președinte pentru anvelope de camion în regiunea EMEA

Întocmai unei companii germane care se respectă, Continental a dat spre testare unor companii de transport persoane din Italia, Belgia și Germania noile sale anvelope pentru autocar, directorii acestora laudând excelentele performanțe.

Compania noastră oferă transporturi de pasageri sigure și confortabile la tarife corecte. Performanțele anvelopelor au un impact direct asupra rentabilității parcului auto. De când folosim anvelopele Conti Coach, am reușit să reducem consumul de combustibil al parcului auto cu 3%. Și în plus, asigură și un randament kilometric ridicat, a declarat Luca Montanaro, manager de parc auto al Star SPA (Lodi, Italia) – companie de transport persoane înființată în 1922, ce operează 130 de vehicule.

Noi oferim transporturi de autocar fiabile, de-a lungul întregului an, între orașele din Belgia și în afară. În acest scop, avem nevoie de anvelope care asigură performanțe optime pe orice drum. De aceea ne bazăm pe anvelopele premium de la Continental. Atât Conti CityPlus cât și Conti Coach ne-au impresionat cu capacitățile lor excelente de manipulare și frânare, chiar și pe drumuri umede. Clienții și șoferii noștri se simt întotdeauna în siguranță la bordul acestor autocare, spune Luc Meekers, managerul parcului auto al Staf Cars – companie de transport persoane înființată în 1967, ce operează 100 de autocare.

Pentru a ne asigura că toți clienții noștri ajung la destinație în siguranță și la timp, securitatea și calitatea parcului nostru auto sunt extrem de importante pentru noi. Aceasta include și anvelopele premium. Anvelopele Conti Coach îndeplinesc toate cerințele noastre solicitante: confort foarte bun la drum, manipulare perfectă și rulare silențioasă iar toate aceste caracteristici sunt foarte apreciate de clienții noștri, a comentat Ingo Kehl, director executiv al Sieckendiek GmbH & Co. KG, o companie de autocare și service autorizat de reparații MAN, cu sediul în Versmold-Peckeloh, Westphalia de est, Germania.

Citește și alte articole despre anvelopele Continental:
Continental a lansat noua gamă de anvelope de iarnă pentru camioane
Noul tahograf VDO TDCO 2.2 dezvoltat de Continental

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker