AnvelopeInfoTechȘtiri

Anvelopele Pirelli prima echipare pentru camioanele MAN

Italienii de la Pirelli a început furnizarea de anvelope în diferite configurații pentru MAN Truck & Bus pentru a echipa din fabrică camioanelor sale. Pe parcursul lui 2016, anvelopele de autobuz vor completa gama de produse.

Înțelegerea dintre producătorul italian de anvelope premium și MAN Truck & Bus, unul dintre cei mai importanti producatori de vehicule comerciale medii si grele la nivel mondial, este în principal axat pe :01 Series, cea mai noua gamă de produse din portofoliul Pirelli.

Prezentul acord a fost semnat după mai multe sesiuni de teste efectuate de inginerii MAN Truck & Bus sub diferite condiții meteorologice și de drum. Pirelli a obținut 40 omologări pentru diferite modele și dimensiuni de anvelope pentru camioane și autobuze. Un rezultat excelent care dovedește încă o dată angajamentul Pirelli în dezvoltarea de tehnologii inovatoare și confirmă excelența celor mai noi, linia de produse :01 Series.

Anvelopele Pirelli prima echipare pentru camioanele MAN

De la începutul lui 2016, Pirelli a furnizat c[tre MAN Truck & Bus ca echipament original gama H:01 pentru transport distanțe lungi, R:01 pentru transport regional, G:01 pentru utilizare în carieră și construcții respectiv MC:01 pentru utilizare urbană.

[pullquote align=”full” cite=”Renato Zilli, CEO Pirelli Industrial Europe” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Aceasta colaborare este o confirmare suplimentară a calității înalte și fiabilității gamei :01 Series. Pirelli a fost întotdeauna angajat în a furniza soluții pentru flote, în scopul de a contribui puternic la reducerea costul total de proprietate (TCO). Gradul european de etichetare al gamei :01 Series este la un nivel superior pentru fiecare aplicație, ceea ce înseamnă: siguranță, emisiile reduse de dioxid de carbon și rezistență la rulare. În plus, clienții MAN se pot baza pe o largă rețea de dealeri Pirelli pe mai multe continente, care oferă servicii de înaltă calitate, în conformitate cu așteptările lor.[/pullquote]

Gama Pirelli H:01 pentru transport pe distanțe lungi, oferă un consum redus de combustibil, randament kilometric și siguranța, acesta fiind “best in class” la frânarea pe suprafață udă.

Gama Pirelli R:01 II pentru aplicații regionale, oferă o rezistență crescută la uzură și o aderență sporită, având performanțe ridicate atât pe suprafețe ude cât și pe asfalt uscat.

VEZI ȘI: Fulda lansează Ecocontrol 2+ și Ecoforce 2+ pentru camioane

Gama Pirelli G:01 de anvelope pentru camion este ideală pentru aplicații în construcții, oferind o rezistență ridicată la acțiuni mecanice și o bună tracțiune pe teren off-road. De asemenea, au un randament kilometric îmbunătățit și o acustică confortabilă la rulajul pe drum cu asflat.

Gama Pirelli MC:01 este dedicată aplicațiilor urbane și înglobează cea mai avansată tehnologie a gamei :01 Series patentată Pirelli care se aplică nevoilor specifice pentru a garanta, un excelent randament kilometric, reducere a consumului de combustibil, confort și siguranță.

Mărimile anvelopelor includ cele mai populare dimensiuni cuprinse între 17.5 și 22.5 inch.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button