ȘtiriUtil

Aparatele de bord Satellic pot fi actualizate cu versiunea 5.18 de sofware

Aparatele de bord Satellic pot fi actualizate cu versiunea 5.18 de sofware care introduce semnalul sonor atunci când aparatul pierde semnalul GPS.

Pentru a trece la versiunea 5.18 de software, aparatele Satellic trebuie sa fie permanent conectate la priza, indiferent în ce țară vă aflați.

Aparatele de bord Satellic pot fi actualizate cu versiunea 5.18 de sofware

Actualizarea se face automat la prima staționare (aproximativ 30 minute) imediat după ce aparatul intră în stand-by.

Pe ecran va fi afișat mesajul “Starting”, iar în funcție de versiunea de software anterioară, în aproximativ 5-7 minute aparatul va trece pe LED verde.

Versiunea 5.18 de software aduce ca principală noutate emiterea unui semnal sonor atunci când aparatul trece pe LED roșu. Aparatul va afișa led roșu atunci când pierde semnalul GPS.

VEZI ȘI: Toll Collect a intordus o nouă metodă de conectare manuală

Acest lucru îi ajută pe utilizatori să sesizeze situația în care aparatul nu mai comunică cu sistemul de taxare. Acest lucru se poate întampla în cazul în care vă aflați în zone fără acoperire precum parcări, tuneluri etc.

În momentul în care reveniți într-o zonă cu semnal, verificați mai întâi dacă este aprins LED-ul verde înainte de a continua călătoria.

La ieșirea din tunel, aparatul va afișa LED verde după aproximativ 100 metri și va calcula automat porțiunea de drum parcursă.

Pentru a afla ce versiune de software are aparatul de bord pe care-l utilizați urmați pașii următori:

Pas 1: Apăsați și mențineți butonul de navigare până când ecran vă apare mesajul următor “Main Menu – OBU information”. În cazul în care mesajul nu vă apare pe ecran, apăsați butonul de navigare din nou de mai multe ori până când mesajul este afișat.

Pas 2: Apăsați butonul de navigare din dreapta.  Pe ecran va fi afișat mesajul “OBU information – software version”.

Pas 3:  Apăsați butonul de navigare din dreapta din nou. Pe ecran va fi afișată versiunea de software pe care o aveți instalată.

Din aceeași categorie...

Back to top button