Știri

Aparatul DKV BOX EUROPE poate fi comandat începând cu mai 2018

Aparatul DKV BOX EUROPE, care va permite pe viitor decontarea tuturor taxelor de drum din Europa, va fi disponibil pentru comandă începând cu luna mai 2018.

Produs de Siemens, aparatul de bord DKV BOX EUROPE este conform cu Serviciul Electronic European pentru Taxe de Drum (EETS), un standard european la care se vor alinia toate statele membre.

Aparatul DKV BOX EUROPE poate fi comandat începând cu mai 2018

Acesta este dotat cu tehnologie radio hibridă, adică poate să înregistreze și să deconteze taxe de drum DSRC, dar și pe cele bazate pe GNSS.

În vara anului 2018, DKV BOX EUROPE va intra în testele operative, în cadrul cărora unitățile de bord (OBU) vor fi montate primilor clienți DKV.

Primele unități complet funcționale vor fi livrare către clienți cel mai devreme în septembrie 2018.

Obiectivul DKV este ca începând cu ultimul trimestru din 2018, unitățile de bord deja montate în vehicule să fie înlocuite succesiv, pentru că, odată cu DKV BOX EUROPE, utilizatorii vor avea nevoie de un singur aparat de bord pentru întreaga Europă.

VEZI ȘI: Cele mai mari piețe de remorci din Europa de Est s-au consolidat în 2017

Pentru a putea deconta taxele suplimentare de drum, clienții DKV se pot înregistra online pentru alte taxe de drum și le pot activa prin sistemul de configurare de la distanță.

Acest lucru este posibil indiferent de locul în care se află vehiculul în Europa la momentul respectiv.

Dezvoltat împreună cu clienții, aparatul DKV BOX EUROPE poate fi comandat online începând cu luna mai 2018.

Din aceeași categorie...

Back to top button