InfoTechȘtiriTransport 4.0

Verificare detaliată a anvelopelor cu iCheck de la Michelin

iCheck permite o verificare mai detaliată a stării flotei și reduce timpului de verificare și coordonarea al operațiunilor executate în atelier.

Astfel, pot fi monitorizate presiunile anvelopelor, adâncimile de profil și starea generală a anvelopelor. Această soluție precisă, simplă, rapidă și fiabilă concepută pentru monitorizarea stării anvelopelor permite coordonarea optimă a operațiunilor care urmează să fie executate.

Avertizat dinainte primejdia rea
Aplicația iCheck asigură accesul la informaţiile necesare la momentul potrivit. Astfel, riscul imobilizărilor datorate problemelor la anvelope este redus, recanelarea este executată la timp și fiecare milimetru din banda de rulare este exploatat fără pierderi. Se reduce astfel costul per kilometru, iar profitabilitatea companiei crește.

Verificare detaliată a anvelopelor cu iCheck de la Michelin

Pentru a beneficia de avantajele aplicației iCheck, transportatorii trebuie să se aboneze înregistrându-se pe portalul MyAccount de pe site-ul trucks.michelin.eu.

În acest fel, vor putea accesa o unitate de testare care include un instrument conceput pentru realizarea verificărilor și obținerea de rapoarte și alerte privind anvelopele.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button