Aplicatie anti-rasturnare pentru mixerele de beton dezvoltata de Renault-Trucks

Aplicatie anti-rasturnare pentru mixerele de beton dezvoltata de Renault-Trucks

Recunoscut pentru implicarea sa in programele de siguranta rutiea, Renault Trucks a lansat de curand o noua optiune a sistemului Nav’Truck care imbunatateste siguranta in timpul transportului de beton. Aceasta se numeste „Mixer Rollover Alert” si este dedicata vehiculelor echipate cu mixer de beton, cu o configuratie 8×4.

Aceasta caracteristica exclusiva Renault Trucks extinde gama de aplicatii cu o noua functie care avertizeaza soferii in cazul vitezei excesive, atunci cand se apropie de o curba. Bazat pe sistemul Nav’Truck, aceasta aplicatie estimeaza riscul de rasturnare conform topografiei, viteza si caracteristicile de sarcina ale vehiculului in timp real.

Aplicatie anti-rasturnare pentru mixerele de beton dezvoltata de Renault-Trucks

Cand vehiculul este pornit, soferul poate activa „Mixer Rollover Alert” de pe smartphone sau tablete si introduceti datele necesare aplicatiei: tipul de beton transportat si volumul incarcat. Cand vehiculul se deplaseaza, in cazul in care „Mixer Rollover Alert” detecteaza un risc de rasturnare, soferii sunt avertizati imediat de un semnal sonor si vizual (portocaliu sau rosu in functie de nivelul de pericol precum si de viteza recomandata). Datorita acestui nou instrument, Renault Trucks ofera clientii sai care transporta beton, siguranta ca atat soferul, marfa, vehiculul si ceilalti participanti la trafic sunt protejati.

Aplicatia Nav’Truck poate fi descarcata de pe AppStore si GooglePlay pentru 99 Euro + TVA.
AddOn-ul „Mixer Rollover Alert” este disponibil in AppStore si GooglePlay la un pret special introductiv de 9.99 Euro + TVA pana la 30 iunie (dupa care va costa 199 Euro + TVA).

Follow #infotrucker