LogisticaȘtiri

Arcese și-a extins serviciile intermodale între Germania și România

Începând cu ianuarie 2016, Arcese, compania italiană de transport, logistică și expediție, și-a extins serviciile intermodale cu noi rute ce conectează zona industrială Ruhr de Benelux și România.

Arcese Group și-a crescut capacitățile sale de transport și conexiunile, oferind acum noi rute intermodale cu plecări săptămânale din Benelux și Germania către România și retur, conectând astfel zonele industriale Ruhr, Benelux și Curtici.

Aflat în vecinătatea frontierei de stat cu Ungaria, orașul Arad reprezintă un acces strategic la coridoare de transport importante din Europa de Vest, fiind ideal plasat la intersectia celor mai importante rute de transport rutier și feroviar din România. Datorită conexiunii de transfer, Arcese oferă clienților săi servicii intermodale flexibile, rapide și fiabile și, de asemenea, o alternativă la transportul rutier.

Arcese și-a extins serviciile intermodale între Germania și România

Conform oficialilor grupului italian, extinderea rețelei intermodale internaționale în România este o parte importantă din strategia Arcese de creștere și dezvoltare în Europa de Sud-Est. În septembrie 2015, compania a lansat a 30-a rută pe calea ferată din Italia spre Suedia și Norvegia, cu două plecări pe săptămână.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button