Arco Spedizioni a deschis noi rutele catre Germania si Franta

Arco Spedizioni a deschis noi rutele catre Germania si Franta

Compania de transport si casa de expeditii lombarda, Arco Spedizioni, a lansat la inceputul lunii ianuarie, ca parte a strategiei sale de imbunatatire a retelei internationale, noi linii de transporturi regulate de marfuri periculoase (ADR) catre Germania si Franta.

In baza acordului cu compania de transport germana ILN, noua ruta introdusa conecteaza hub-ul din Monza cu Munchen (Monaco de Bavaria asa cum este cunoscut de italieni) extinzand gama larg de servicii in Germania, un punct strategic pentru distributia de bunuri pe principalele rute din nordul si estul Europei. In acelasi timp, noua colaborarea cu partenerul francez Safram, a permis deschiderea unei noi linii de Franta ce leaga, zi de zi, sediul cu orașul Lyon.

Arco Spedizioni a deschis noi rutele catre Germania si Franta

Ramforsarea serviciilor internationale a devenit in ultimii ani o prioritate pentru casa de expeditii italiana. In prezent, compania se poate lauda cu o acoperire excelenta a intregii zone europene prin intermediul unei retele de parteneri calificati care comunica zilnic cu sediul din Monza, oferind clientilor aceleasi grija si oferta comerciala utilizata la nivel national.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.