Știri

Armata iordaniană s-a dotat cu 126 de vehicule militare Mercedes-Benz

Pentru a lupta mai eficient împotiva terorismului, armata iordaniană s-a dotat cu 126 de vehicule militare Mercedes-Benz.

La începutul acestui an, ministrul apărării german a predat în mod simbolic la Amman cheile celor 126 de vehicule militare achiziționate de Iordania.

Armata iordaniană s-a dotat cu 126 de vehicule militare Mercedes-Benz

Ajutor dat de Germania face parte din inițiativă de sprijini pentru statele de încredere în regiunile de criză în lupta împotriva contra terorismului.

Ideea este de a creea o rețea preventivă cu mai multe straturi și politici de securitate conectate care să acționeze alături de guvernul federal în domeniul ajutorului umanitar și al dezvoltării.

Pachetul de vehicule militare este format din 56 de microbuze Sprinter Transfer 23 destinate transportului personalului de securitate și al refugiaților, 20 de camioane Zetros 2733 A 6×6 și 50 de camioane Zetros 1833 A 4×4, ce vor fi utilizate în scopuri logistice de către agenția de securitate iordaniană.

VEZI ȘI: Ministrul transporturilor din Olanda a împărțit pliante de informare șoferilor

Cele 70 de camioane Zetros vor proteja securitatea și proviziile pentru centrele de asistență și victimele războiului civil care sosesc în mod constant la graniță.

Comanda include, de asemenea, servicii suplimentare de formare și pregătire atât în Iordania, cât și în Germania.

Pachetul de vehicule militare Mercedes-Benz este completat unul de servicii complete de post-vânzare și service.

Din aceeași categorie...

Back to top button