ParcariȘtiri

ASFINAG a finalizat o nouă parcare pentru camioane pe A 25 la Pucking

ASFINAG a inaugurat o nouă parcare pentru camioane în Austria, pe autostrada A 25 la Pucking, pentru care a investit 6 milioane de euro.

La 8 luni de la începerea lucrărilor, ASFINAG a inaugurat noua parcare pentru camioane de pe autostrada A 25 (Welser), aflată pe direcția de mers spre Wels în zona Pucking.

ASFINAG a finalizat o nouă parcare pentru camioane pe A 25 la Pucking

Aceasta este al 52-lea spațiu de servicii dezvoltat de ASFINAG și are 9 locuri de parcare pentru turisme, 57 locuri de parcare pentru camioane, cinci pentru autobuze și spații pentru vehicule cu rulotă.

De asemenea, aici au fost amenajate și locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități. Pentru ASFINAG siguranța rutieră este prioritatea numărul 1, iar locurile de parcare contribuie la un trafic mai sigur pe drumurile din Austria.

Autostrada A 25 este o rută importantă de tranzit și pentru operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria este foarte important să ofere șoferilor de camion un loc unde să poată efectua în siguranță pauzele de repaus și odihnă.

VEZI ȘI: Măsuri pentru reducerea accidentelor în zonele de lucrări de pe autostradă în Germania

Astfel, noua parcare dispune de toalete pentru femei și bărbați, o cameră pentru mame cu copii, dușuri, automate pentru cafea și băuturi răcoritoare, Wi-fi gratuit, telefon pentru apeluri de urgență și un defibrilator pentru situații de urgență.

Din punctul de vedere al siguranței, parcarea este echipată cu sistem de supraveghere video cu conecțiune direct în centrala ASFINAG.

Pentru 2020, ASFINAG are în plan să mai inaugureze încă cel puțin două parcări cu cel puțin aceeași capacitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button