ParcariȘtiri

ASFINAG a redeschis parcările Kesselhof și Kirchstetten de pe A1

Cu câteva zile înainte de Crăciun, ASFINAG a redeschis la capacitate maximă parcările Kesselhof și Kirchstetten de pe A1, în Austria.

În 2020, parcările Kesselhof și Kirchstetten de pe A1 au intrat într-un amplu proces de modernizare și renovare, după încheierea lucrărilor fiind create în total 54 de locuri noi de parcare pentru camioane.

ASFINAG a redeschis parcările Kesselhof și Kirchstetten de pe A1

Andreas Fromm, reprezentantul ASFINAG, a spus că cele două parcări sunt unele dintre cele mai tranzitate de pe A1 și că investiția în modernizarea și reabilitarea lor a fost o prioritate pentru operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria.

Investiția totală în modernizarea celor două parcări a fost de 8 milioane de euro și în afara celor 54 de locuri noi de parcare au fost modernizate complet instalațiile sanitoare (dușuri și toalete pentru șoferi), s-a amplasat o instalație nouă de iluminat, telefoane pentru apeluri de urgență și un sistem de supraveghere video conectat direct în centrala ASFINAG de supraveghere din Viena.

ASFINAG a demarat un program de modernizare și de creare a noi locuri de parcare pentru șoferii de camion ca parte a programului de siguranță rutieră după ce studiile au arătat că o mare parte din accidente se datorează și oboselii la volan.

VEZI ȘI: Egipt a aderat la sistemul TIR și întărește legăturile comerciale cu Orientul Mijlociu

Astfel, reprezentanții ASFINAG recomandă șoferilor de camion să-și respecte perioadele de condus și odihnă, iar celorlalți să facă pauze la fiecare două ore de condus.

Din aceeași categorie...

Back to top button