ParcariȘtiri

ASFINAG construiește două parcări noi pentru camioane în zona Parndorf/Neusiedl

Pentru a crește măsurile de siguranță în trafic, ASFINAG construiește două parcări noi pentru camioane la Parndorf și Neusiedl, valoare totală a investiției fiind de 10 milioane de euro.

Lucrările la cele două parcări noi au început deja, operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria anunțând o capacitate de 141 de locuri de parcare pentru camioane și 68 de locuri pentru vehicule mici.

ASFINAG construiește două parcări noi pentru camioane în zona Parndorf/Neusiedl

Investiția totală în cele două locuri de parcare este de 10 milioane de euro, iar după inaugurarea acestora capacitatea parcărilor A4 în Austria de Jos și Burgenland este de 421 de locuri pentru vehicule mici și de 200 de locuri pentru camioane.

Noile facilități, care se vor întinde pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, respectă cele mai noi standarde în materie de siguranță rutieră, fiind echipate cu defibrilatoare, telefoane de urgență cu apel video și, desigur, cu cele mai moderne capacități pentru igiena personală, iluminat cu LED și internet Wi-Fi gratuit.

În cazul unui apel de urgență, centrul de comandă ASFINAG poate reacționa rapid și rezolva situația cu un timp minim de intervenție.

De asemenea, noile parcări vor fi echipate cu stații de încărcare pentru mașini și camioane electrice și va fi creată și baza de dezvoltare pentru implementarea tehnologiilor pentru vehicule autonome.

VEZI ȘI: Consumul de alcool la volan, o problemă tot mai mare în rândul șoferilor profesioniști

Cu ocazia inaugurării oficiale a șantierului, ASFINAG și-a prezentant încă o dată planurile pentru un trafic rutier mai sigur care pune accent nu doar pe dezvoltarea infrastructurii rutiere, care măsoară în prezent peste 2.200 kilometri de autorstradă și drumuri expres, dar și a capacităților de parcare pentru repaus și odihnp.

Astfel, ASFINAG are în Austria peste 80 de parcări amenajate, la care se adaugă și alte parcări private. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an, urmând ca parcările să fie inaugurate în prima parte a anului viitor.

Din aceeași categorie...

Back to top button