ASFINAG investește 115 milioane în infrastructura din zona Tirol

ASFINAG investește 115 milioane în infrastructura din zona Tirol
ASFINAG, operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria a demarat o serie de lucrări la infrastructura din zona Tirol pentru a îmbunătăți siguranța rutieră în această zonă.

ASFINAG a demarat o serie de lucrări pe autostrăzile Inntal și Brenner, precum și pe drumul expres Arlberg. Operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria va investi anul acesta 115 milioane în zona Tirol pentru a îmbunătăți condițiile de trafic în zonă.

ASFINAG investește 115 milioane în infrastructura din zona Tirol

Obiectivele ASFINAG: mai multă siguranță, mai puține blocaje de trafic, timpi de călătorie mai scurți și mai multe facilități pe autostrăzile și drumurile expres din Tirol.

În cadrul acestor investiții se va ține cont și de instalarea unor pereți de protecție fonică, în special în zonele turistice.

A 12: Lucrări de consolidare la tunelul Milser
În fiecare zi, 23.000 de șoferi care trec prin tunel vor beneficia de lucrările de modernizare. ASFINAG investește 24 de milioane de euro pentru această lucrare care are ca termen de finalizare luna pentru decembrie 2019. Important pentru conducătorii auto: în ciuda lucrărilor de construcție, nu vor fi devieri sau închideri ale traficului.

A 12: Renovări la tunelurile Fallender Bach și Senftenberg
Tunelurile beneficiază de o îmbunătățire completă în ceea ce privește măsurile de siguranță: instalarea unui nou sistem de iluminat cu LED-uri, înlocuirea luminilor de semnalizare pe LED-uri, construcția unei noi linii de semnalizare în tunel și a unei conducte de apă de stingere a incendiilor.

VEZI ȘI: Serviciul TOLL2GO permite plata taxelor de drum în Germania și Austria

Renovarea tunelurilor se realizează în diferite etape de construcție prin instalarea unor anumite restricții, dar niciodată traficul nu va fi blocat complet.

A 13: Reparații structurale între Matrei și Gschnitztalbrücke
Suprafața benzilor de drum, piloni de susținere și poduri mai mici vor fi renovate în mare măsură. Vor rămâne permanent două benzi pe sens deschise pentru trafic. ASFINAG investește în aceste reparații opt milioane de euro.

A 13: Reparații la pilonii podului Nößlachbrücke
Pilonii podului Nößlachbrücke vor fi reabilitați. Pe perioada lucrărilor de reparație va fi închisă o singură banda în direcția Innsbruck. Șoferii vor avea deschise două benzi pe sens.

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.