ASFINAG menține deschise parcările și zonele de servicii de pe autostrăzile din Austria

Parcările și zonele de servicii de pe autostrăzile din Austria sunt deschise
ASFINAG vine în sprijinul șoferilor de camioane și menține deschise parcările și zonele de servicii pe autostrăzile din Austria în această perioadă.

ASFINAG a anunțat că va păstra operaționale toate parcările și zonele de servicii de pe autostrăzile și drumurile express din Austria, în condițiile în care majoritatea statelor europene au închis aceste spații.

ASFINAG menține deschise parcările și zonele de servicii de pe autostrăzile din Austria

În prezent, șoferii de camion au la dispoziție peste 7.000 de locuri de parcare unde pot să oprească pentru efectuarea pauzelor de condus.

Reprezentanții ASFINAG au anunțat că vor menține deschise parcările și zonele de servicii și vor asigura cele mai înalte standarde posibil în ceea ce privește curățenia și accesul la servicii pentru șoferii de camioane.

În acest moment sunt operaționale 57 de parcări și 87 de zone de odihnă, iar ASFINAG a mai anunțat că asigură parcare gratuită pentru toți șoferii de camion care transportă în această perioadă bunuri esențiale pentru populație și care asigură astfel aprovizionarea în această perioadă de criză.

Reprezentanții ASFINAG au mai spus că au pus bazele unei celule de criză care analizează ce se întâmplă și în țările vecine și încearcă să rezolve rapid toate situațiile care apar în punctele de tecere a frontierei.

VEZI ȘI: Comisia Europeană prezintă noi orientări practice pentru a asigura libera circulație a lucrătorilor mobili în UE

Angațatii ASFINAG lucrează în continuare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și supraveghează peste 2.200 km de autostradă și 165 de tuneluri pentru a putea interveni în cazul unor urgențe și pentru a reduce cât se poate de rapid problemele apărute în trafic.

De asemenea, sunt deschise și cele 42 de puncte de service aflate de-a lungul autostrăzilor din Austria, operate de ASFINAG, care pot asigura intervenții rapide în caz de necesitate.  Sunt operaționale și echipele de intervenție pe timp de iarnă, care au și intervenit azi noapte pe A2, la Unterwald, unde s-a depus zăpadă de 15 centimetri.

 

 

Follow #infotrucker