ParcariȘtiri

ASFINAG modernizează și mărește capacitatea a două parcări pentru camioane de pe A2 Süd

ASFINAG a început lucrările de modernizare și mărire a două parcări pentru camioane pe autostrada A2 Süd în regiunea Styria de Est.

ASFINAG va investi 4,4 milioane de Euro pentru modernizarea celor două parcări aflate la St. Johann in der Haide, între Hartberg și Lafnitztal/Oberwart pe ambele sensuri de mers.

ASFINAG modernizează și mărește capacitatea a două parcări pentru camioane de pe A2 Süd

Astfel, în direcția de mers spre Viena va crește capacitatea de parcare cu 20 de locuri pentru camioane și 16 pentru mașini mici, plus alte două locuri pentru persoane cu dizabilități, iar în direcția de mers spre Fraz vor fi 22 de locuri noi pentru camioane, 17 pentru mașini mici și alte două locuri pentru persoane cu dizabilități.

Lucrările de modernizare și de mărire a capacității se vor derula până în noiembrie și se va lucra și la infrastructura existență în ceea ce privește toaletele și cabinele de duș.

ASFINAG va lucra și la îmbunătățirea măsurilor de siguranță, fiecare loc de parcare beneficiind de un iluminat corespunzător, telefoane pentru apeluri de urgență, dar și supraveghere video, camerele fiind conectate direct la centrul de supraveghere și intervenție ASFINAG.

VEZI ȘI: ASFINAG construiește două parcări noi pentru camioane în zona Parndorf/Neusiedl

Operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria va investi aproximativ 4,4 milioane de Euro și are în plan mai multe astfel de lucrări de modernizare, dar și construcția unor noi locuri de parcare, ca parte a unui program care are ca scop reducerea numărului de accidente rutiere.

Oboseala la volan este una dintre cauzele principale care duce la accidente tragice și tocmai de aceea ASFINAG vrea să ofere șoferilor de camion condiții cât mai confortabile unde aceștia își petrec perioadele de repaus și odihnă.

Din aceeași categorie...

Back to top button