InfrastructuraTop News

Astăzi se deschide circulația pe Pasajul de la Domnești

Astăzi, la ora 12:00, este programată inaugurarea noului Pasaj de la Domnești, care ar trebui să ușureze circulația pe partea vestică a Centurii București.

Anunțul a fost făcut recent de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta a spus că darea în folosință cu 4 zile mai devreme decât era programat inițial se datorează colaborării constructive dintre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi antreprenor.

Astăzi se deschide circulația pe Pasajul de la Domnești

„Este un moment aşteptat de mult timp de bucureşteni, dar şi de cei care tranzitează Capitala pe Centura Bucureşti. Colaborarea constructivă dintre CNAIR şi antreprenor a dat rezultate”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Standardul Euro 7 se va aplica la camioane din iulie 2027

Cel mai probabil, circulația pe Pasajul Domnești ar urma să fie deschisă imediat după inaugurare. Obiectivul ar trebui să descongestioneze circulația pe unul dintre cele mai aglomerate puncte ale DNCB, la ieșirea dinspre Prelungirea Ghencea către Domnești.

Soluția constructivă este un sens giratoriu suspendat. Pasajul ar trebui să fluidizeze circulația între autostrada A1 și ieșirile de pe DNCB spre Alexandria și Giurgiu.

Din aceeași categorie...

Back to top button