Știri

Atenție! Agricultorii greci au reluat protestul

Ministerul Afacerilor Externe a publicat noi informații cu privire la situaţia actualizată la data de 23 februarie 2016 a blocajelor rutiere şi frontaliere din Grecia, cauzate de eșecul negocierilor dintre prim-ministrul Tsipras și agricultorii greci.

La frontiera cu Bulgaria, Vama Promachonas (închisă pentru camioane și autobuze, începând cu ora 14.30, pe durată neprecizată. Prin acest punct de frontieră circulă numai autoturismele. Vama Exohis se va închide, estimativ, la ora 22.00, pe o perioadă neprecizată.

La forntiera cu Macedonia, vama Evzoni este blocată în intervalul orar 20.00 – 23.00, vama Doirani este blocată în intervalul orar 19.00 – 23.00 și vama Nikis blocată în intervalul orar 18.00 – 00.00. La frontiera cu Albania, vama Krystallopigis blocată 24 de ore, începând de astazi, 23 februarie 2016, de la ora 11:00.

Atenție! Agricultorii greci au reluat protestul

În ceea ce privește blocajele rutiere de pe teritoriul Greciei vă informăm că Valea Tempi (zona Larisa) este blocată pe perioadă nedeterminată. Începând cu ora 12.00, a fost blocat și podul Stomio (Larisa), care asigură accesul spre drumul alternativ de litoral. Zona Kerdyllia Serres, șoseaua Egnatia, pe durată nedeterminată; Tolls Malgara – Salonic, blocată de la ora 12:00; intersectia Niselio, de pe Egnatia Odos, pe sectorul Salonic –Veria; intersecțiile Mlissio, Mavrovounio, Mesimerio, Apsalos, din Pellas, blocate între 18.00 – 21.00; zona Eginio (Pieria) drumul va fi închis în intervalul orar 17.00 – 22.00; DN Neapoli Tsotili (Kozani) blocat până la ora 19.00; Kefalosi Almiros (Magnisias) autostrada Karditsa-Volos.

Având în vedere că situaţia blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, se recomandă persoanelor interesate de tranzitarea teritoriului Greciei să verifice individual situaţia pe fiecare rută de călătorie.

VEZI ȘI: Italienii critică decizia Austriei de a introduce controale

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Sursa foto: Reuters

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button