Știri

ATENȚIE! Hoți de motorină pe Autostrada Soarelui

Politiștii din cadrul Inspectoratului De Poliție Județean Călărași – serviciul de Ordine Publică au prins în flagrant în noaptea de 4 spre 5 septembrie mai multe persoane care sustrageau motorină din rezervorul unui camion staționat într-o parcare de pe A2 – Autostrada Soarelui.

În jurul orei 02:30, în apropierea parcării de la Km 76, pe sensul București – Constanța, polițiștii au observat un autoturism, din care au coborât trei bărbați. După ce au întrerupt alimentarea cu energie electrică a parcării, persoanele respective s-au îndreptat către un autotren și au început să sustragă motorina, în bidoane de plastic. După somațiile legale, pentru încetarea activității infracționale, politiștii au efectuat mai multe focuri de avertisment în aer și asupra autoturismului, cu care bărbații încercau să fugă, fără a fi înregistrate victime. Polițiștii l-au prins pe unul dintre bănuiți, S. Vasilica, de 26 ani, din comuna Dragalina, judetul Calarași, care este cercetat sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

ATENȚIE! Hoți de motorină pe Autostrada Soarelui

De asemenea, continuă investigațiile pentru identificarea și prinderea celorlalți doi bărbați, urmând să fie dispuse măsuri legale în consecință.

Din aceeași categorie...

Back to top button