infotrafic

Atenție, șoferi! Încep lucrările de reabilitare pe autostrda A 5 între Walldorf și Bruchsal

Cei care circulă mult pe autostrada A 5, la nord de Karlsruhe, vor trebui să țină cont că vor pierde ceva mai mult timp din cauza unor lucrări de reabilitare.

Încep lucrările de reabilitare pe autostrada A 5, segmentul dintre Walldorf și Bruchsal, iar până la jumătatea anului 2021 se va circula doar pe două benzi pe fiecare sens de mers.

Atenție, șoferi! Încep lucrările de reabilitare pe autostrda A 5 între Walldorf și Bruchsal

Pe această porțiune banda de rulare era din beton și timp de 40 de ani nu au fost necesare lucrări majore de reabilitare, dar acum, începând de luni, 30 septembrie, zona va intra în lucrări.

Lungimea acestei porțiuni este de 6.6 kilometri și lucrările se vor face progresiv. Costurile totale sunt de aproximativ 60 de milioane de euro și sunt susținute de autoritățile locale și naționale.

Pentru a perturba cât mai puțin posibil traficul, vor fi în permanență două benzi pe sens deschise. Se va lucra în mare parte noaptea pentru a deranja cât mai puțin șoferii.

În această zonă vor fi montate și indicatoare rutiere suplimentare, dar și panouri de afișaj care să informeze șoferii dacă sunt ambuteiaje în zonă sau alte probleme pentru ca aceștia să poată alege din timp rute ocolitoare.

VEZI ȘI: Controale mai frecvente în rândul camioanelor pe autostrada A 5 în Germania

Aceste lucrări includ și drumurile de acces la autostradă și de ieșire de pe autostradă, precum și montarea de panouri de protecție împotriva poluării fonice.

Traseul include și 3 poduri care vor fi lărgite semnificativ. Autoritățile avertizează că pot apărea probleme în trafic și recomandă șoferilor să caute și rute ocolitoare în cazul unor urgențe.

Din aceeași categorie...

Back to top button