ATENTIE! Trafic restrictionat pe Valea Oltului, incepand cu 1 august 2011 pentru autovehiculele mai mari de 7.5 tone

Forum soferii.ro, anunta faptul ca, CNADNR a acceptat propunerea prefectului judetului Valcea, de a restrictiona traficul greu pe Valea Oltului.

Astfel, vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane si a vehiculelor cu regim prioritar pe Valea Oltului, pe DN7, nu mai au voie sa circule in timpul saptamanii, ca urmare a lucrarilor de reparatii de la Carligu Mic. „Restrictia temporara de circulatie se aplica de la 1 august 2011, in zilele de luni pana vineri, intre orele 12.00-20.00, pe DN7, sectorul cuprins intre km 170+750(intersectia DN7 cu DN67-limita municipiului Rm.Valcea, judetul Valcea si km 258+230 (intersectia DN7 cu DN1-Vestem, judetul Sibiu), tronsonul fiind marcat cu panouri avertizoare. Restrictia permanenta, instituita prin HG 1777/2004, se aplica aceleiasi categorii de vehicule in zilele de sambata si duminica, pe intervalul orar 6.00-22.00″, a precizat Carmen Constantinescu, consilierul prefectului de Valcea.

ATENTIE! Trafic restrictionat pe Valea Oltului, incepand cu 1 august 2011 pentru autovehiculele mai mari de 7.5 tone

In acelasi timp, CNADNR a anuntat traseele alternative pe care se poate desfasura, in perioada restrictionata, circulatia vehiculelor cu masa mai mare sau egala cu 7,5 tone, pe ruta Rm.Valcea-Sibiu si retur, pentru traficul de tranzit. Prefectul Petre Ungureanu ii informeaza pe conducatorii de autoturisme ca, pe teritoriul judetului Valcea, pot adopta ruta ocolitoare Cornet-Perisani-Berislavesti-Calimanesti.

Follow #infotrucker

1 comentariu

  1. Florin

    02/08/2011 at 2:28 PM

    Gata au gasit solutia. De reparat cand repara? Aia este lucrare de maxim o saptamana. Asa se spala banii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.