Bus

Atlassib va colabora cu FlixBus pe rutele internaționale

FlixBus a anunțat un parteneriat cu Atlassib, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii de transport cu autocarul din România, pe rutele internaționale.

Prin acest parteneriat, pasagerii români vor avea acces la călătorii spre peste 50 de noi destinații din Italia, Germania și Franța. Primele curse operate de Atlassib în parteneriat cu FlixBus vor începe pe 2 decembrie 2023.

Atlassib va colabora cu FlixBus pe rutele internaționale

Colaborarea Atlassib – FlixBus oferă posibilități de călătorie pentru pasagerii din peste 100 de orașe din România și peste 4.700 de noi conexiuni. Printre destinațiile disponibile se numără Paris, Lyon, Bologna, Roma, Florența, Torino, Bielefeld sau Frankfurt.

”Considerăm că a sosit momentul să ne concentrăm activitatea asupra sectoarelor prioritare ale Grupului, iar parteneriatul cu FlixBus ne va susține pentru a garanta un serviciu de calitate pentru liniile noastre internaționale. Cu ajutorul digitalizării și conectării la o rețea extinsă de destinații, ne dorim să oferim pasagerilor români posibilitatea de călători mai ușor în Europa și să atragem mai mulți turiști străini spre Sibiu ”, a declarat Florin Mușan, director general al Atlassib.

VEZI ȘI: TRAN a adoptat noi reguli privind timpii de condus și de odihnă pentru șoferii de autocare

”Prin parteneriatul cu Atlassib, facem un pas important pentru viitorul mobilității în România. Forța noastră constă în partenerii noștri. Extinderea rețelei spre și mai multe destinații din Europa confirmă cererea ridicată de servicii de mobilitate colectivă din regiune”, a spus și Andrea Incondi, Senior Managing Director, FlixBus Italia, România și Bulgaria.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul FlixBus și prin intermediul aplicației, dar și din agențiile de turism partenere și cele 100 de puncte de vânzare Atlassib.

Pasagerii români vor putea beneficia de curse directe, cu plecare din peste 100 de localități din România, acoperind atât orașe mari, precum Sibiu, Brașov sau București, cât și localități mai mici, unde nevoia de mobilitate și conectare este esențială, cum ar fi Bicaz, Cristu Secuiesc, Iernut sau Filiași.

Din aceeași categorie...

Back to top button