ATP Motors este cel mai noul distribuitor Ford Trucks în România

ATP Motors este cel mai noul distribuitor Ford Trucks în România
Cefin Trucks a anunțat că ATP Motors a devenit unic distribuitor și furnizor de servicii post-vânzare pentru marca Ford Trucks în zona Baia Mare și Oradea.

Având ca misiune participarea la creșterea profitabilității clienților prin oferirea de produse competitive, atât din punct de vedere al calității, cât și al costurilor operaționale, Ford Trucks și-a extins rețeaua de distribuție și service în zona Baia Mare și Oradea, prin intermediul parteneriatului cu ATP Motors.

ATP Motors este cel mai noul distribuitor Ford Trucks în România

Aflat într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto, parteneriatul cu Ford Trucks îi va ajuta pe cei de la ATP Motors să vină în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă diversificată de mărci auto, alături de serviciile complexe pe care le asigură.

„Ne bucurăm să anunțăm faptul că ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vânzare și post-vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea”, a declarat Stefano Albarosa, CEO al Cefin Trucks.

Intrată pe piața din România în urmă aproximativ un an și jumătate, marca Ford Trucks a reușit să câștige încrederea pieței locale grație unei oferte complete de vehicule comerciale destinate construcțiilor, aplicații municipale, distribuție urbane, respectiv transport pe distanțe medii și lungi.

Acest lucru se poate vedea în cota de piață pe care Cefin Trucks, importatorul oficial al mărcii Ford Trucks în România și partener încredere al transportatorilor români, a reușit s-o obțină în 2017, primul an de vânzări Ford Trucks pe plan local.

În primele luni de activitate, Ford Trucks a înregistrat în România vânzări totale de peste 150 de vehicule comerciale, ajungând la o cotă de piață de 16% pentru vehicule comerciale pentru construcţii, şi 35% pentru vehicule municipale, segmentul autogunoiere, demonstrând astfel aprecierea de care se bucură pe piața românească.

VEZI ȘI: Irizar ie Truck. Un camion electric dedicat aplicațiilor municipale și distribuției urbane

Gama Ford Trucks cuprinde vehicule cu GVW cuprinsă între 18 – 41 de tone și se remarcă printr-un consum scăzut de combustibil, servisare uşoară, posibilitatea montării unei largi varietăți de suprastructuri pentru solicitări diferite şi un preţ competitiv.

Construcția mărcii Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4.5 milioane euro. Ce merită menționat este că din această sumă, impresionantă pentru România, 3 milioane de euro au fost investiți în stocurile de vehicule și piese de schimb.

Restul de 1.5 milioane de euro au fost alocați cheltuielilor de Start-Up, dezvoltarea rețelei naționale de distribuție, procesului de rebranding și asigurării standardelor tehnice necesare, pentru oferirea serviciilor post-vânzare Ford Trucks, în centrele de pe teritoriul întregii țări.

Obiectivul pentru anul 2018, pe deplin confirmat de rezultatele perioadei Ianuarie – Mai, este de a depăși 360 de unități vândute, de a menține astfel poziția de leader pe piaţa vehiculelor municipale și de a deveni leader pe piața vehiculelor comerciale pentru construcții.

Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks în România este prezentă în acest moment în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj şi, de acum, Oradea și Baia Mare.

Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile de Vânzare și Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

Follow #infotrucker