Știri

Au fost livrate 103 autobasculante Ford Trucks 3542D 6×4 către CNAIR

Cefin Trucks, anunță livrarea a 103 autobasculante Ford Trucks 3542D către CNAIR, în cadrul contractului câștigat prin licitația publică cu numărul 170049 din 24 septembrie 2016.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D 6×4 sunt dotate cu lamă pentru zapadă și răspanditor de materiale antiderapante și urmează să fie folosite de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

Au fost livrate 103 autobasculante Ford Trucks 3542D 6x4 către CNAIR

Astfel, aceste noi autobasculante vor întări capacitatea regionalelor CNAIR de a desfășura în regie proprie acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și Drumurile Naționale din România.

Bineînțeles că după ce va trece sezonul rece, autobasculantele achiziționate vor fi folosite și pentru alte activități specifice CNAIR S.A, cum ar fi transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt.

La doar 18 luni de la lansarea oficială pe piața din România, camioanele Ford Trucks destinate domeniului construcții dețin o cotă de piață de 24%, ocupând locul 1 în acest segment de piață.

“Prin livrarea flotei de autobasculante Ford Trucks 3542D 6×4 către CNAIR ne asumăm poziționarea ca lider de piață pe acest segment în 2018”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

VEZI ȘI: Consiliul a convenit asupra îmbunătățirii condițiilor de viață și de muncă ale șoferilor de camioane

Parteneriatul cu CNAIR a reprezentat pentru Cefin Trucks, unic importator al camioanelor Ford în România, dovada performanțelor infrastructurii pe care o pune la dispoziția clienților săi.

“Dorim să mulțumim partenerilor noștri de la CNAIR pentru încredere și îi asigurăm ca vor benefica în continuare de calitatea serviciilor noastre. De peste 25 de ani suntem alături de clienții noștri și susținem activitatea acestora prin produse și servicii de cea mai bună calitate”, a mai adăugat Stafano Albarosa.

Achiziția autobasculantelor Ford Trucks 3542D se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice  lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor.

“Planul pus în aplicare prin Direcția Mecanizare presupune achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje”, a afirmat purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D 6×4 au ampatament de 3.800 mm și sunt propulsate de un motor Ecotorq Euro VI care dezvoltă 420 CP la 1.800 rot/min și cuplu maxim de 2.150 Nm la 1.000 – 1.300 rot/min. Transmisia este ZF cu 16+1 trepte.

Dotat cu EGR, turbocompresorului cu geometrie variabilă, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent, motorul utilizează fiecare picătură de combustibil, asigurând eficiența.

Sitemul de frânare cu doua circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frană staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Din aceeași categorie...

Back to top button