Știri

Au fost ridicate epavele vehiculelor din Puisseguin

Anchetatorii celui mai grav accident din ultimii 35 de ani din Franța au ridicat în cursul zilei de astăzi, epavele vehiculelor implicate în teribilul eveniment.

Operațiunile de ridicare a celor două epave ale vehiculelor au început luni la ora 10:00, ora locală din Franța și s-au încheiat în această după-amiază.

O macara uriașă adusă la fața locului a ridicat mai întâi semiremorca camionului, apoi cap tractorul. Autocarul a fost ridicat la câteva ore diferență, acesta fiind transportat pe un trailer. În ciuda violența impactului, structura autobuzului nu a fost afectată, astfel că, aceasta nu s-a dezintegrat în timpul operațiunilor de ridicare așa cum se așteptau anchetatorii.

Au fost ridicate epavele vehiculelor din Puisseguin

Cele două epave ale vehiculelor implicate în cel mai grav accident rutier în ultimii 35 de ani din Franța au fost duse în cadrul unei unități a Jandarmeriei, locul nefiind specificat exact. Câțiva jandarmi a procedat la prelevarea a noi probe științifice care să facă lumină în acest caz. Drumul DR17, pe care a avut loc tragicul eveniment, va rămâne închis până vineri, 30 octombrie 2015.

De asemenea, poliția a modelat 3D posibilul scenariu al accidentului, acesta fiind prezentat procurolului de caz, Christophe Auger.

Evoluția informațiilor despre cel mai grav accident rutier din ultimii 35 de ani din Franța:
Accident teribil între un camion și un autocar lângă Puisseguin

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Credit foto: AFP Mehdi Fedouach

Din aceeași categorie...

Back to top button