infotrafic

Au fost ridicate restricțiile de tonaj pe DN1, între Ploiești și Brașov, până pe 16 aprilie

Au fost ridicate restricțiile de tonaj pe DN1, între Ploiești și Brașov, până pe 16 aprilie, pentru a facilita transporturile rutiere în contextul generat de pandemia COVID-19.

Restricțiile de tonaj impuse autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7.5 tone pe DN1, între Ploiești și Brașov, au fost ridicate pe perioada stării de urgență, inițiale, adică până pe 16 aprilie.

Au fost ridicate restricțiile de tonaj pe DN1, între Ploiești și Brașov, până pe 16 aprilie

Măsură a fost luată în vederea asigurării continuității transporturilor rutiere pentru aprovizionarea populației și desfășurarea activităților economice, în contextul situație extraordinare provocate de pandemia COVID-19.

VEZI ȘI: Einride transformă șoferul în operator de camion autonom la distanță

Atenție! Restricțiile de tonaj pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7.5 tone se mențin în continuare pe DN1, între București și Ploiești.

Având în vedere că președintele Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență cu încă o lună, adică până pe 16 mai, rămâne de văzut dacă decizia de ridicare a restricțiilor de tonaj pe DN1 va fi prelungită până la această nouă dată.

Din aceeași categorie...

Back to top button