Logistica

Au început lucrările de construcție la CTPark Oradea Cargo Terminal

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din Europa Continentală, a început lucrările de construcție la CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu terminal cargo aerian din România, amplasat în imediata apropiere a Aeroportului Oradea și a parcului industrial Eurobusiness II.

Dezvoltat pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare, parcul industrial CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Lucrările de construcție la calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului, au fost finalizate într-un timp record, de doar 10 zile.

Au început lucrările de construcție la CTPark Oradea Cargo Terminal

În prezent se lucrează la platforma de garare a avioanelor, cu o suprafață de peste 20.000 mp, și la primele spații industriale și logistice, inclusiv cu destinație cargo, două clădiri cu o suprafață totală de aproximativ 25.000 mp, care vor fi operaționale până la finalul anului.

“CTPark Oradea Cargo Terminal este primul parc industrial cu terminal cargo aerian, un proiect care implică lucrări de infrastructură speciale, coordonate de echipa noastră de construcții. Deși proiectul a început de curând, interesul potențialilor rezidenți, utilizatori de spații logistice, dar și operatori de cargo, este destul de mare și s-a concretizat într-un prim contract de închiriere. În același timp, avem discuții avansate pentru aproximativ 50% din spațiile disponibile în total. Valoarea investiției în CTPark Oradea Cargo Terminal va fi de aproximativ 36 milioane de euro”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

VEZI ȘI: CTPark Bucharest North depășește borna de 200.000 de metri pătrați

La finalizarea lucrărilor de construcții, acesta va deveni unul dintre cele mai mari 10 parcuri industriale ale CTP România, cu o suprafață totală de peste 60.000 mp. CTPark Oradea Cargo Terminal poate găzdui clienți din sectoare diverse, atât cu activități de cargo, precum și de producție și de logistică, sau ambele cumulate, oferind suprafețe flexibile care încep de la 500 mp.

Tot în județul Bihor, CTP mai deține parcul industrial CTPark Oradea North, amplasat pe Calea Borșului, în Oradea, și CTPark Salonta, aflat în curs de extindere în Salonta, oraș care va beneficia de conexiune directă cu autostrada M44 din Ungaria prin intermediului noului drum expres DX Oradea-Arad.

Din aceeași categorie...

Back to top button