Audi introduce mânușa inteligentă în operațiunile de logistică

Audi introduce mânușa inteligentă în operațiunile de logistică

Producătorul german de automobile premium Audi a introdus în cadrul operațiunilor sale logistice mânușă ProGlove cu scaner încorporat.

Mânușa inteligentă produsă de compania germană ProGlove cu sediul în Munchen este folosită în prezent de cinci angajați Audi în cadrul fabricii din Ingolstadt.

O mânușă cu scaner în loc de un cititor de coduri de bare tradițional simplifică activitatea și crește operațiunile de stocare ale lucrătorilor din fabrică, deoarece le permite acestora întotdeauna să se folosească de ambele mâini. Cititorul mânușii proGlove se activează prin simpla apăsare a unui buton de la degetul mare și degetul arătător.

Audi introduce mânușa inteligentă în operațiunile de logistică

După efectuarea scanării, un indicator LED, un semnal sonor și o vibrație comunică utilizatorului că procesul s-a încheiat în mod corect. Apoi, mânușa ProGlove trimite informațiile prin radio la sistemul de management. Mănușa are o baterie care durează o tură de lucru completă și se încarcă complet în două ore.

Pentru angajații noștri din centrul logistic internațional, mânușa cu scaner reprezintă o ușurare. Aceștia sunt mult mai flexibili și se pot deplasa liber, scana și ambala mult mai ușor și rapid. De asemenea, utilizarea mânuși proGlove ne permite, să regândim procedurile logistice complexe pentru a deveni mai eficienți.

Hartmut Bartsch responsabil pentru CKD-packaging Audi AG

În procesul CKD (Completely Knocked Down), mașinile sunt complet dezechipate și ambalate în cutii. Lucrătorul verifică fiecare componentă aferentă kit-ului prin scanarea codului de bare. ProGlove îl ajută pe lucrător în cadrul acestei operațiuni permițându-i o flexibilitate mai mare în manipularea componentelor folosindu-și ambele mâini.

VEZI ȘI: Fraudarea tahografului este infracțiune penală în Italia

După patru săptămâni de utilizare a acestei mânuși inteligente, Audi a decis să le introducă în procedurile normale ale zonei de ambalaje CKD.

Cu un total de 566.646 de mașini produse în 2015, fabrica din Ingolstadt este cea mai mare facilitate de producție a grupului Audi. Aici, Audi pregătește vehiculele pentru livrările internaționale.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker