Audienta infotrucker.ro in primele 6 luni din 2015

Audienta infotrucker

Deoarece ne place sa discutam pe cifre concrete, dar si pentru o transparenta totala, facem publică audiența infotrucker.ro in perioada 1 ianuarie 2015 – 30 iunie 2015.

Astfel, gratie informatiilor relevante din sectorul transportului rutier si cele conexe, in primele 6 luni ale acestui an, site-ul nostru a cunoscut o crestere semnificativa la nivel de vizitatori, Google Analytics inregistrand aproximativ 80.000 de utilizatori unici si peste 170.000 de afisari de pagini.

Durata medie pe site a fost de aproximativ un minut, iar numarul mediu de pagini vizitate de 1, 5. In ceea ce priveste procentajul crescut al bounce rate-ului, acesta se datoreaza modului de navigare al cititorilor, majoritatea consumand informatia care l-a interesat, distribuita pe principalele canale sociale, Facebook, Twitter sau direct, fara a mai trece intr-o noua pagina.

Audienta infotrucker.ro in primele 6 luni din 2015

Pentru a doua jumatate a anului ne propunem sa crestem atat timpul petrecut de cititor pe site cat si numarul de pagini vizitate, prin publicarea mai multor editoriale si informatii relevante dar si printr-o investitie masiva in intregul proiect. De asemenea, avem in plan imbunatatirea bounce rate-ului prin introducerea de noi functii intuitive in site, pentru o mai usoara navigare a utilizatorilor.  Nu in ultimul rand, vom introduce servicii noi pe site cu scopul de a creste vizibilitatea partenerilor nostri si de a informa cat mai bine cititorii.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim celor care ne urmaresc cu interes zi de zi, promitandu-le pe aceasta cale mai multe informatii din domeniul transporturilor rutiere dar si articole inedite. Nu in ultimul rand, multumim partenerilor site-ului fara de care echipa infotrucker.ro n-ar putea sa-si desfasoare activitatea. Si lor le multumim si speram sa nu-i dezamagim.

Nu uitati ca ne puteti trimite informatii din lumea transporturilor pe adresa redactiei office[at]infotrucker[punct]ro.

Cu respect si drumuri bune, echipa InfoTrucker!

Follow #infotrucker