Augustin Hagiu este reprezentantul României în IPRU

augustin hagiu

Începând cu 20 august 2015, Augustin Hagiu, preşedintele onorific al Federaţiei Operatorilor Romani de Transport – FORT si prim-vicepresedinte al Partidului România Unită, este cel mai tânăr Vicepreşedinte al unei structuri internaţionale ce reprezintă sectorul de transport rutier de pasageri, respectiv IPRU- Uniunea Internaţională a Transportatorilor de Pasageri.

Adunarea Generală IPRU şi-a stabilit conducerea şi obiectivele în cadrul unui eveniment internaţional desfăşurat la Istanbul în perioada 19-21 august 2015.

România reprezentată de Federaţia Operatorilor Români de Transport prin Augustin Hagiu, este membra fondatoare IPRU şi a primit acest mandat ca urmare a contribuţiei determinante la apariţia IPRU. Obiectivele IPRU vizează creşterea gradului de confort, securitate şi siguranţă în transportul de pasageri, a nivelului de accesibilitate a populaţiei la transportul public, stârpirea concurenţei neloaiale respectiv a fenomenului de transport ilicit ce se manifestă şi în alte ţări.

Augustin Hagiu este reprezentantul României în IPRU

Din delegaţia romană a cărei prestaţie a fost apreciată de toţi cei prezenţi au făcut parte Augustin Hagiu, Vasile Toma – Vicepreşedinte FORT, Seidament Mudin, Lucian Costin – Vicepreşedinte FORT şi Lorina Neagu – Secretar General FORT.

Follow #infotrucker