Austria a reluat controalele temporare la frontiera cu Ungaria

Austria a reluat controalele temporare la frontiera cu Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în contextul demersurilor împotriva traficanților și a migrației ilegale, poliția austriacă a reluat controalele temporare ale vehiculelor la frontiera cu Ungaria.

Controalele efectuate de poliția austriacă vor fi efectuate prin sondaj, în special pentru districtele Neusiedl am See, Eisenstadt, Mattersburg și Oberpullendorf.

Această acțiune vine la doar două zile după ce, guvernul austriac a prezentat “bariera” din pasul Brenner și a anunțat modul în care se vor face controalele la frontiera cu Italia.

Austria a reluat controalele temporare la frontiera cu Ungaria

În plus, începând cu luna iunie, Austria va crește numărul controalelor la frontiera cu Italia, motiv pentru care circulația camioanelor în zona va fi perturbată, timpii de așteptare putând ajunge la mai mult de două ore.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Sursă foto: bvz.at

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker