infotrafic

Austria anunță restricții de circulație în zona mai multor puncte de frontieră

Austria va introduce restricții de circulație pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în zona mai multor puncte de frontieră cu Ungaria și Slovenia.

Autoritățile din Austria au anunțat că vor să introducă, în perioada următoare, mai multe restricții de circulație pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în xona punctelor de frontieră Klingenbach, Deutschkreutz și Bonisdorf. Toate restricțiile de trafic vor fi marcate corespunzător, iar intrarea lor în vigoare va fi aprobată până la finalul lui 2020.

Austria anunță restricții de circulație în zona mai multor puncte de frontieră

În zona punctului de frontieră Klingenbach va fi o restricție pentru vehiculele de peste 7.5 tone pe B16 din punctul L212/B16 și până la frontiera din zona Klingenbach.

VEZI ȘI: Compania Blok ‘N’ Mesh și-a mărit flota cu 26 de camioane MAN

În această zonă există deja o restricție în Ungaria pentru camioanele de peste 20 de tone. În Ungaria se află în construcție secțiunea de autostradă de legătură care va fi terminată în 2021. În zonă, sunt exceptate camioanele care au livrări de făcut în zonele Eisenstadt, Mattersburg, Rust și Sopron.

În zona punctului de frontieră Deutschkreutz va fi o restricție pentru vehiculele de peste 7.5 tone pe B62 de la intersecția S31/B62 și până la graniță. Sunt exceptate camioanele care au livrări de făcut în zonele Oberpullendorf și Sopron.

În zona punctului de frontieră Bonisdorf va fi o restricție pentru vehiculele de peste 7.5 tone pe B58 între Bonsidorf și intersecția cu B57. Sunt exceptate vehiculele care au livrări de făcut în zonele Neuhaus am Klausenbach, Mühlgraben, Minihof-Liebau, Sankt Martin an der Raab, Jennersdorf, Grad, Kuzma și Rogatovci.

Din aceeași categorie...

Back to top button