ParcariTop News

Autobahn App: Informații despre locurile de parcare și condițiile de trafic din Germania

Începând de astăzi este disponibilă în Google Play și App Store aplicația Autobahn App, dezvoltată de Autobahn GmbH, care intenționează să ofere informații despre ambuteiaje, lucrări și accidente, dar și să afișeze date despre locurile de parcare.

Noua aplicație nu își propune să concureze cu aplicații precum Google Maps, ci să suplimenteze informațiile acestora cu date exclusive. Pentru prima oară, informațiile despre trafic și infrastructură, precum și altele legate de autostrăzi, vor fi grupate într-o singură aplicație. În plus, utilizatorii își vor putea face o idee despre situațiile din trafic cu ajutorul a peste 1.000 de camere web.

Autobahn App: Informații despre locurile de parcare și condițiile de trafic din Germania

Ca ajutorul noii aplicații, utilizatorii ar trebui să fie informați mai bine despre rutele ocolitoare cauzate de lucrări și accidente. Autobahn GmbH va obține în premieră informațiile relevante și le va prezenta în Autobahn App mai devreme decât vor apărea în Google Maps. Într-o versiune ulterioară, șoferii ar putea afla, cu săptămâni înainte de efectuarea unei călătorii, șantierele plănuite pe o anume rută.

VEZI ȘI: Control privind angajările ilegale din transport și logistică, în Germania

Autobahn app nu este însă o aplicație de navigare și nu va concura cu furnizorii renumiți din domeniu. Ruta va fi preluată de aplicația de navigație utilizată de șofer, iar în versiunea de start se poate alege dintre Apple Maps și Google Maps.

Autobahn App va arăta, ca și alte aplicații, ambuteiajele de pe rută. Ea ar trebui să arate și unde și ce tip de stații de încărcare sunt disponibile pentru mașini electrice. Mai important pentru șoferii de camion, aplicația va arăta informații despre locurile de parcare, precum și dacă locațiile dispun de dușuri, magazine sau WiFi.

Din aceeași categorie...

Back to top button