Siguranta

regiobus Hanovra echipează autobuzele cu asistentul la virare ProFleet Assist+ Gen 2

regiobus, operatorul de transport din zonele periferice din Hanovra, echipează retrofit autobuzele cu asistentul la virare ProFleet Assist+ Gen 2 de la Mobileye și Knorr-Bremse.

Knorr-Bremse TruckServices, segmentul de piață aftermarket pentru vehicule comerciale al Knorr-Bremse, și regiobus Hanovra au semnat un contract prin care 192 de autobuze standard și articulate, precum și alte opt vehicule, vor fi echipate retrofit cu asistentul la virare ProFleet Assist+ Gen 2.

regiobus Hanovra echipează autobuzele cu asistentul la virare ProFleet Assist+ Gen 2

„Suntem absolut încântați de faptul că asistentul nostru la virare va fi instalat retrofit pe 192 de autobuze operate de regiobus Hannover, ceea ce ne permite să aducem o contribuție majoră la siguranța rutieră, ajutând la atenuarea punctelor negre ale accidentelor. Această comandă de modernizare se potrivește perfect cu viziunea noastră „Zero accidente””, explică Alexander Wagner, șeful departamentului aftermarket TruckServices EMEA la Knorr-Bremse.

regiobus Hanovra își echipează flota de autobuze cu asistentul la virare ProFleet Assist+ Gen 2

„Sistemele inteligente de asistență pentru șoferi îi ajută pe șoferii noștri să facă față unor situații de trafic din ce în ce mai complexe, motiv pentru care regiobus se bazează pe soluții tehnice care ajută la evitarea accidentelor. Optând pentru soluția totală de la Knorr-Bremse, suntem încântați să investim într-o soluție de asistență la viraj cu o propunere de valoare convingătoare în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea”, adaugă Elke van Zadel, director general al regiobus.

VEZI ȘI: Goodyear duce gestionarea anvelopelor pentru flote la următorul nivel

Protecție pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și ajutor pentru șoferi

Asistentul la virare dezvoltat de Knorr-Bremse TruckServices și compania Intel Mobileye sporește siguranța rutieră pentru utilizatorii vulnerabili ai drumurilor, ajutând în același timp șoferii de autobuz în activitatea lor zilnică. Utilizând algoritmi de viziune computerizată, a doua generație a asistentului la virare ProFleet Assist+ distinge în mod fiabil între utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și alte obiecte, reducând astfel la minimum numărul de alerte false.

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button